Jak uložím rozpracovaný projekt?

Pracujete na svém návrhu a musíte práci přerušit? Pokud nechcete přijít o vytvořený návrh použijte funkci "ULOŽIT".

uložit

Použijte tlačítko "ULOŽIT" a potvrďte "ANO" uložit projekt. Napište svůj e-mail a dejte "Odeslat". Váš rozpracovaný projekt byl uložen. 

uložit okna

Na Váš e-mail nyní přišel odkaz ke spuštění uloženého projektu. Platnost odkazu je 7 dní, poté bude uložený projekt automaticky smazán.

Mějte vždy otevřené pouze jedno okno webového prohlížeče s aktuálním projektem. Před otevřením uloženého projektu předchozí okno se spuštěným designerem zavřete.

Pomohl Vám tento článek?: